Bij Van der Ende Installatiebedrijf zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die de techniek in hun vingers hebben. Kom jij ons binnenkort versterken als (leerling) installateur?

Ga jij de uitdaging aan om woningen energieneutraal te maken?

Bij Van der Ende Installatiebedrijf maken we woningen duurzamer. Als het even kan zelfs energieneutraal. Wij installeren zonnecollectoren, zonnepanelen en warmtepompen. En zorgen met Domotica dat je de temperatuur in je huis op afstand kunt regelen. Wil jij de uitdaging aangaan om woningen toekomstklaar te maken? Dan willen we heel graag met jou om tafel.

Wat ga je doen als (leerling) installateur?
Je maakt deel uit van ons installatie-team: ons zogenaamde i-team. Je trekt er met de bus op uit om alle mogelijke, vaak elektrotechnische klussen te klaren bij klanten. Afhankelijk van je kennis, ervaring en grootte van de klus doe je dat alleen of samen met een collega.

Wat verwachten wij van jou?
● Je hebt ‘twee rechterhanden’ en gevoel en passie voor techniek
● Je hebt HBO werk- en denkniveau
● Je hebt kennis van duurzame techniek of bent bereid je die eigen te maken
● Je bent leuk in de omgang, klantvriendelijk en flexibel
● Je beheerst de Nederlandse taal en rijbewijs B is een pre

Wat mag je van ons verwachten?
Bij ons werk je in een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je kennis en ervaring. Werkt met professioneel gereedschap en de nieuwste producten. En je krijgt alle kans om je persoonlijk te ontwikkelen. Door het volgen van een praktische cursus of door al doende te leren van een ervaren collega.

Versterk jij ons i-team als (leerling) installateur?
Wil jij als leerling installateur of installateur zorgen dat onze klanten kunnen voorzien in hun eigen energie? Bel dan 015 380 10 20 en maak een afspraak met Peet of Paul van der Ende. Of stuur een email met je cv naar info@pmvanderende.nl.

De vakbekwame installateur